Apr
20
to Apr 21

DogDay II

De Tweede BrewDog DogDay. Met weer fijne unieke specials van het, de geweldige HotDogs en lekkere plaatjes voor het oor! Word lid van de DogClub en maak kans op coole merchandise.

View Event →
Apr
14
to Apr 17

American Beer Celebration

Het nieuwe bierfestival van Breda met louter bier van Amerikaanse bodem. In de jaren 80 worden de eerste stenen gelegd voor de speciaalbierrevolutie van nu. Onze ode aan deze brouwers. Proef meer dan 250 bieren uit de VS. De lijst(en) worden continu ververst waardoor iedere dag en wellicht elke minuut nieuw en ander bier te proeven is. Meer dan 20 van het vat en heel veel van fles. Cheers!

View Event →
Dec
23
to Dec 26

Kerst in Het Restaurant boven Zeezicht

Vier Kerst in het Restaurant boven Zeezicht. We hebben wederom een mooi Kerstmenu samengesteld voor beide Kerstdagen. Daarnaast kun je ook a la carte dineren of de gerechten uit het menu combineren met a la carte gerechten. Reserveer tijdig!

Het Kerstmenu voor 2016:

VOOR
---

TRIO VAN PALING
gerookt / geconfijt / mousse

of

FLENSJE MET GEROOKTE HERTENHAM
groene kruiden, romanesco, pistachenote en honingstroop 

 

TUSSEN
-------

WILDBOUILLON
met een creme van venkel

 

HOOFD
-------

HERTENBIEFSTUK
met pompoen, knolselderij en rode port saus

of

OP DE HUID GEBAKKEN SNOEKBAARSFILET
met schorseneren, doperwtenpuree en kruidenolie

 

NA
---

PROEVERIJDESSERT
sinaasappel met karamelparfait,
chocolademousse met hazelnootlikeur en een meloensoepje met gluhwein ijs

of

KAASPLANKJE
met kletsenbrood en vijgenchutney

 

KOFFIE
---

KOFFIE
met rocky road

 

View Event →
Jul
29
to Jul 31

Wit + Weizen Weekend 2016

De vijfde (jubileum!) editie van het zomerste bierfestival van Nederland is er weer! Proef meer dan 100 wit, weizen, wheat, white ipa en gose bieren bij een van de barren van Cafe Zeezicht en Cafe SAMSAM. Samen met FIRMA BIER presenteren we het ultieme zomerbier in al haar gedaanten. Mosselen en sate voor de lekkere trek tussendoor en de meeste bieren gewoon lekker drinken uit een normaal glas in plaats van een klein proefglaasje. Kortom, een en al gezelligheid. Bovendien kun je ook nog meedoen aan de Beste Witte verkiezing van 2016!

View Event →