Back to All Events

Sherry Sundays: Sherry Dyanne in concert!

CONCERT IS VERPLAATS NAAR CAFE SAMSAM!!!

Sherry Dyanne is een zangeres met een bijzondere gave, ze raakt je met haar authentieke en pure stemgeluid. Muzikanten als Sheila E., Candy Dulfer, Michael Franti en Trijntje Oosterhuis hebben het van dichtbij mogen meemaken: als Sherry zingt maakt ze iets bij je los.

En niet alleen bij muzikanten, maar ook bij het grote publiek blijkt dit het geval te zijn, want niet voor niets stond ze in de zomer van 2013 op het North Sea Jazz Festival in Rotterdam en Curacao.

Sherry Sundays

Om haar fans op regelmatige basis te kunnen zien bedacht Sherry Dyanne iets nieuws: Sherry Sundays. Concerten op de zondagmiddag met iedere editie een andere muzikale held als inspiratie naast haar eigen songs. Sherry Sundays vinden plaats in Bird in Rotterdam, de North Sea Jazz Club in Amsterdam en Zeezicht in Breda.

Earlier Event: February 14
Valentijnsweekend
Later Event: February 17
Bierproeverij: De Beproeving no. 3