Back to All Events

2nd Abbey Beer Festival


Ook dit jaar vindt er weer het Abbey Beer Festival plaats tijdens het grootse culinaire event, Bourgondisch Breda.

In de Grote Kerk organiseren Cafe Zeezicht en Cafe SAMSAM een uitgebreide proeverij van het beste op kloosterbieren gebied. Meer dan 100 speciaalbieren van vele brouwerijen die een achtergrond en/of connectie hebben met een abdij of klooster kun je komen proeven. Waren het vorig enkel de officiële abdijen. Dit jaar kun je de een mooie selectie proeven en daarnaast de beste die in de stijl van de kloosterbieren passen. Veel nieuwe bieren dus! Uiteraard zullen de trappisten ook vertegenwoordigd zijn.

Naast de vele speciaalbieren op ons festival is er tijdens het evenement nog meer te beleven in de Grote Kerk. Zo geven meer dan 10 toprestaurants acte de presence met proeverijen en is er een grootse versmarkt met tal van makers van lekkers. Ook is er muziek en zijn er workshops.

Kijk ook op bourgondischbreda.nl voor meer informatie.

Earlier Event: November 10
Bierproeverij 1 - Seizoen Vijf
Later Event: November 28
Zeezicht LIVE!