Back to All Events

Bierproeverij: De Beproeving


Dit vierde seizoen van bierproeverijen doen we het eens anders. Vaste gasten nemen het voortouw en laten jou hun beste bieren proeven die nog nooit op de kaart van Zeezicht hebben gestaan. Met zoveel bieren die we hebben en al gehad hebben een hele uitdaging!

Je proeft minimaal acht bieren, krijgt bijpassende hapjes tussendoor, een biertje van het huis en er is tot slot een quiz met prijzen te verdienen! Dat alles voor slechts 15 Euro! Je kunt een kaartje voor de proeverij nu al halen aan de bar.

Ditmaal vaste gast Derk Jan Boterman. Type Zeezicht meubilair en verknocht aan speciaalbier. Hij duikt de magazijnen van brouwers in om zijn onontdekte schatten te laten proeven.

 

Earlier Event: January 1
Nieuwjaarsborrel
Later Event: January 24
ZEEZICHT LIVE! Blueskroegentocht