Back to All Events

De nieuwe bierproeverij: De Beproeving


Na de monstreuze bierproeverij 'het Abbey Beer Festival' tijdens Bourgondisch Breda, houden we vanaf vandaag weer de maandelijkse bierproeverijen in Zeezicht. Dit jaar een nieuwe opzet! Vaste gasten, liefhebbers van speciaalbier, kiezen hun favorieten die normaliter nog niet op de kaart staan van Zeezicht. Beoordeel deze bieren mee en geef ook jouw voorkeur. Wie weet komen ze in de toekomst wel op de kaart of op de Zwarte Lijst! 

Je proeft minimaal acht bieren, krijgt hapjes tussendoor, doet mee aan de aloude quiz met prijzen en je krijgt ook nog een speciaalbier van het huis. Alles voor maar 15 Euro. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de bar. 

Deze eerste editie gaat Christophe Desort voor De Beproeving. Christophe is overdag werkzaam in de flessenindustrie waar al die mooie biertjes ingaan, maar deze avond schenkt hij uit. We zijn benieuwd waar hij mee op de proppen komt. 

Earlier Event: November 29
ZEEZICHT LIVE! De Supersessie
Later Event: December 13
ZEEZICHT LIVE! Top 2000 met Tim Remie