Back to All Events

ZEEZICHT LIVE! Swingfestival


Het Zeezicht Live! seizoen begint weer! Traditioneel is de aftrap het Swingfestival. Aankomende zondag 27 oktober kun je om 16.00 uur komen luisteren en kijken naar het Baer Traa Kwartet. Entree is hartstikke gratis.

Met:
Baer Traa [vocals] Thomas Maasz (B) [piano] Marijn van de Ven [bas] Niek de Bruijn [drums]

Baer Traa is winnaar van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours 2011. Oordeel jury 'Een ruwe diamant met een natuurlijke wijze van zingen'. 'Baer Traa neemt je zingend mee in het verhaal van het lied. Hij doet dat op zo'n innemende en natuurlijke manier dat je vergeet waar je bent, hoe laat het is en wat verder nog op het programma staat. Zo'n stemgeluid waar je liever geen afscheid van neemt en waardoor je ook na afloop van het optreden nog even voor het podium blijft dralen'

Earlier Event: October 6
Singelloop
Later Event: November 1
November Wildweken